5 Cel mai bun Campus Indonezia versi 4ICU UniRank 2021

Evaluarea sau colegiul klusterisasi a fost întotdeauna un lucru interesant de discutat. Nu puțini studenți potențiali care fac clasamentul campusului ca referință înainte de a intra în lumea Colegiului.

Agenția de Rating campus în întreaga lume, 4 International colleges & Universities (4ICU) UniRank, a lansat recent un clasament al celor mai bune universități din Indonezia până în 2021.

Universitatea din Gadjah Mada (UGM) a fost în ordinea primului în lista celor mai bune universități din Indonezia. Între timp, în clasamentul celui de-al doilea se află Universitatea din Indonezia (UI). Poziția a treia într-o surpriză-umplut ocupat de Universitatea din Diponegoro, Semarang.

4ICU în sine este o instituție a clasamentului mondial al universităților care măsoară popularitatea Colegiului pe baza faimei sau a popularității unui site web deținut de un colegiu.

În Indonezia, 4icu UniRank ocupă 577 de universități eligibile. Termenii sunt, printre altele:

Închiriate, licențiate sau acreditate de către organizațiile relevante de învățământ superior din Indonezia, în conformitate cu
Oferiți cel puțin o diplomă de licență de patru ani (Diplome de licență) sau diplomă postuniversitară (master sau doctorat)
Livrarea cursurilor se face în principal sub forma unei educații tradiționale, față în față, non-distanță.
Aici sunt 10 cea mai bună universitate din Indonezia versi 4icu UniRank 2021.

1. Universitas Gadjah Mada
Universitatea din Gadjah Mada (UGM) a clasat cu succes prima versiune 4ICU UniRank drept cea mai bună universitate din Indonezia. Nu numai ca cele mai bune universități, UGM, de asemenea, încoronat ca cea mai bună universitate din Indonezia și cel mai bun în regiunea specială a Yogyakarta 2021.

Campusul, care devine un loc de studiu al președintelui Indonezian, joko Widodo aceasta este universitățile de stat ale celor mai prestigioase din țară. Cu UI și ITB, UGM să fie întotdeauna la vârf de universități klusterisasi din Indonezia.

Fondată în 1949, Universitatea gadjah mada să fie una dintre cele mai vechi campus din Indonezia, care are o istorie lungă în dezvoltarea științei și tehnologiei în Indonezia.

Până în prezent, UGM are o parte din facultate că cea mai mare parte a programului de studiu este deja acreditat de BAN-pt.

A doua poziție este ocupată, Universitatea din Indonezia (UI). Campusul este situat în orașul Depok, Java de Vest fondat în 1851 de guvernul Colonial olandez. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai bune campus, UI este, de asemenea, un campus dintre cele mai vechi din Indonezia.

În 1947, UI are numele de Universiteit van Indonesië și cu sediul în Jakarta. Universitatea are un profesor pe nume Djokosoetono care predau în Universiteir Van Indonesie în Yogyakarta.

Pentru că la acel moment capitala țării este Yogyakarta, astfel încât campusul a fost mutat în timp ce în Yogyakarta. Nou în 1949 înapoi din nou la Jakarta.

Universitatea din Indonezia (UI) a început oficial activitățile sale februarie 2, 1950 cu președintele (numit în prezent rector) primul Ir. R. M. Pandji Soerachman Tjokroadisoerio.

În 2020, UI clasat pe locul 2 ca cel mai bun campus din Ministerul indonezian al Educației și culturii (Kemenikbud) din Republica Indonezia. De asemenea, 2021, UI înapoi clasat pe locul 2 versiunea a QS clasamentul mondial.

Până în prezent, UI are o parte din facultate cu programul de studiu pe care majoritatea deja acreditate de BAN-pt.

Clasat pe locul al treilea în surpriză umplut de Universitatea Diponegoro (Undip), în timp ce Undip obișnuit să fie în intervalul de clasament 5-10. Contul este un record al clasamentului de top realizat vreodată Undip.

Universitatea Diponegoro a fost fondată ianuarie 9, 1957 ca o universitate privată, iar noul a primit statutul de universitate în 1961.

Cuvântul Diponegoro luat de la numele eroului național, Prințul Diponegoro, care a fost un prinț al unui declanșator al spiritului de independență față de acțiunile colonialismului olandez la începutul secolului al XVIII-lea. Această pasiune a ajutat la inspirarea înființării Undip.

Locația Universității din Diponegoro împrăștiate în mai multe locații din orașul Semarang și Jepara Regency. În ceea ce privește suprafața de teren deținut atinge 2.009.862 de metri pătrați, cu detalii despre locațiile 7 campus și 1 locația departamentului de locuințe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *