Ani în Serbia că fructele dulci

„Caută cunoștințe cât mai mare posibil”, astfel încât o propoziție simplă plină de sens în care se poate descrie principiul unui Sabriana Jayaputri. Cunoștințe de călătorie începe de la terminarea S1 a departamentului de literatură rusă la Facultatea de literatură a Universității din Indonezia în 2007. Sabriana back forge el însuși cu educație continuă la un nivel superior și finalizarea cu succes studiile de master la aceeași universitate cu un major în relații internaționale în 2012.

Nu cu mult timp în urmă, Sabriana înapoi complet setea de a dobândi cunoștințe. De data aceasta, Serbia a devenit un obiectiv de stat în studiile lor de doctorat la Facultatea de securitate, Universitatea din Belgrad (Fakultet Bezbednosti, Univerzitet u Beogradu cu Bursa Svet u Srbiji (lumea în limba sârbă). Înainte de urși oficial statutul de doctorand, Sabriana prima participat la cursuri de limba sârbă, care este o cerință de bursa Mondial din Serbia, care beneficiarii bursei sunt necesare pentru a preda în Limba sârbă.

Lupta prelegere în limba sârbă, care este considerată ca limba este destul de dificil, plus celelalte provocări sunt diverse, nu stinge o vâlvătaie de pasiune Sabriana să continue să lupte. Chiar pe 12 Noiembrie 2020, la Facultatea de securitate, Universitatea din Belgrad student care îi place să scrie povestea călătoriei noastre și de multe ori publicate în ziarele locale, precum și în revista de călătorie din Serbia stabili sesiunea de disertație și absolvent. Șapte ani pentru a îndeplini lupta unei Sabriana.

Teza sa de doctorat, scris în limba sârbă, cu titlu Безбедносни аспекти регионалне сарадње земаља југоисточна Азија: Случај Индонезија (aspectele de Securitate de cooperare regională în Asia de Sud-est: cazul Indonezia) a obținut rezultate bune în procesul de doctorat prezentate în limba sârbă.

Sabriana primit chiar și o ofertă de la unul dintre examinatori, care servește, de asemenea, ca Director al Institutului de Politică și Economie Internațională (Institut za Međunarodnu politiku am Privredu), astfel încât lucrarea este înregistrată ca monograpi prima limbă sârbă de la un student Indonezian.

Cu unii dintre membrii Asociației Studenților indonezieni din Serbia (KRIS), un prieten și cetățeni indonezieni (WNI) care urmează procesul disertației

Nu până acolo, Sabriana care este autorul cărții Notă Serbia Sabriana, și Sabriana u Srbiji (versiunile traduse în limba sârbă), care a fost publicat în Serbia, în afară de a fi primul Indoneziană care a publicat cartea în limba sârbă, de asemenea incizate notă dulce, de exemplu, ca un student din primul Indoneziană pentru a trece S3 în Serbia, mai special ca o femeie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *