Campania # SatuDalamKopi ajută la dezvoltarea continuă a industriei cafelei în mijlocul unei pandemii

Pandemic Corona are cu siguranță un impact asupra tuturor industriilor, inclusiv a cafelei. Cu toate acestea, nu a amortizat Indonezia ca cel mai mare producător de cafea to-4 pentru a continua să dezvolte industria cafelei.

„În această situație, nu ar trebui să ne pierdem în fața Covid-19. Am asigurați-vă că pentru a menține economia în diverse sectoare, în special în industria cafelei, pentru că suntem cel mai mare producator si distribuitor de cafea 4 în lume”, a spus Ministrul Industriei (ministrul industriei) Agus Gumiwang Kartasasmita citat din raportul Liputan6.

Indonezia rămâne optimistă nu numai pentru un producător, ci și pentru un exportator de cafea de înaltă calitate, care este renumită în lume.

Pornind de acolo, a venit în sfârșit o campanie #SatuDalamKopi, rezultatul de o colaborare a Ministerului Industriei (Mai), Ministerul Turismului și Economiei Creative (Kemenparekraf) bersama Tokopedia.

„Într-o situație ca aceasta, ar trebui să putem crea un ecosistem favorabil pentru a sprijini industria cafelei din oraș. Pentru ca produsele locale să poată fi lideri pe propria noastră piață”, a declarat Wishnutama Kusubandio, Ministrul Turismului și economiei Creative, citat din alert SWA.

Campania #SatuDalamKopi își propune să promoveze cafeaua indoneziană și să continue să rotească roțile economiei industriei cafelei în timpul Coronei pandemice chiar acum.

„Campania #SatuDalamKopi este un adevărat exemplu de cum putem lua o parte de a conduce de comercializare a produselor locale de cafea prin magazin de cafea / cafenea, un magazin de cafea și comunitatea mai largă, care la rândul său va avea un impact asupra economiei din industria cafelei din regiune și din întregul lanț al ofertei sale, astfel încât activitatea economică este încă rulează în mijlocul unei pandemii”, a spus Agus Gumiwang Kartasasmita (Agus) este citat de alertă Investitor.

Agus a explicat în continuare că în prezent există o industrie 1,200-an a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), care este afacerea care procesează boabele de cafea la nivel local în diferite regiuni din Indonezia.

Campania # SatuDalamKopi acesta este sprijinul real al Guvernului și al sectorului privat pentru a încuraja comercializarea produselor locale de cafea prin Cafenea / Cafenea, Cafenea la utilizarea platformelor online, cum ar fi Tokopedia.

„Cafeaua are un potențial economic extraordinar, mai ales ca o alternativă la produsele locale în antreprenoriat. Cu sprijin din amonte spre aval, ne așteptăm ca ritmul de această campanie pot fi utilizate de către toți activiștii din industria cafelei, de la fermieri la proprietarul brandului de cafea locale, pentru a fi în măsură să continue să crească și să se dezvolte rapid și să devină un brand heartland Indonezia yang mendunia mai târziu”, a spus William Tanuwijaya, CEO și Fondator al Tokopedia citat de alertă Investitor.

Campania națională #SatuDalamKopi a avut loc la 20-26 aprilie 2020 di Tokopedia va implica aproape 1000 industria de cafea din diferite părți ale regiunii în Indonezia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *