Cei 5.000 De Membri Ai Vaccinării Sportive Indonezia Covid-19

Pandemia Covid-19 aka virusul corona interferează cu economia industriei sportive din Indonezia. Transmiterea rapidă a îndoielilor asociate a avut loc o competiție într-o serie de sporturi.

Exemple pot fi văzute anul 2020 în urmă. Când este Săptămâna Națională de sport XX ar trebui să aibă loc în Papua pământ. Cu toate acestea, ce putere, gara-Gara Covid-19 epidemie lira a fost decisă de președintele joko widodo a amânat punerea sa în aplicare până în anul 2021.

Norocos, vaccinul Sinovac care este un vaccin Covid-19 primul este deja prezent în Indonezia la începutul anului 2021, este. Vaccinurile sunt testate pentru prima dată eficacitatea sa asupra președintelui Jokowi a fost în cele din urmă dată treptat de guvern pe o serie de audiențe, inclusiv membrii sportului din Indonezia.

Sportivii Deci Principala Prioritate
„Vaccinarea sportivilor este importantă, așa cum sunt prioritățile, în special cele care vor urma unele dintre evenimente, atât interne, cât și globale. Atunci ei ar trebui să ne pregătim astfel încât lor fizică bună și să nu fi capabil de a urmări competiția din cauza expunerii la Covid-19”, ca asta e, fără îndoială, Vice-Președinte d-‘ruf Amin atunci când revizuirea vaccinare prim-sportivi, antrenori, și personalul de suport de sport Indonezia vineri, (26/2/2021).

Potrivit vicepreședintelui, nivelul de vaccinare prioritară cade pe sportivi din cauza capacității pe care o aduc numele națiunii pe scena internațională. „Steagul roșu și alb a fost arborat (peste mări) este doar despre două lucruri, în primul rând că conducerea țării vin, și în al doilea rând că sportivii noștri au reușit să câștige un turneu”, a adăugat el.

Vicepreședintele a dorit, de asemenea, sportivii care au fost vaccinate prim atunci când este reprezentativ al grupului cu un fizic puternic și sănătos, astfel încât oamenii vor fi motivați să vrea să fie vaccinate. „De asemenea, ne așteptăm, această reprezentare atlet al grupului sunt puternice fizic. Deci, prin această vaccinare, va fi motivația pentru Comunitate că sportivii după vaccinate rămâne sănătos, puternic. Deci poate oferi motivație altora”, a explicat el.

5. 000 doza pentru vaccinare Prime
În conformitate cu care a spus Vice-presedinte, Amali simt, de asemenea, vaccinările prioritare necesare pe sportivi Indonezia, în special pentru cei care urmează imediat sport național și internațional eveniment. Desigur, nici o excepție pentru sportivii care vor străluci în Săptămâna Națională de sport în Papua viitor.

Conform recunoașterii unității lui Dumnezeu, a apelat la Ministerul Sănătății, până la 5.000 de doze de vaccin Covid-19 pentru sportivii naționali. „Pentru prima etapă este dat 5.000 de oameni, apoi cea de-a doua etapă va fi dat la 7.000 de oameni deci aproximativ 12.000 de oameni”, a spus Ministrul Tineretului și Sportului (Menpora) Zainudin Amali.

Vaccinarea este prima etapă a care se desfășoară la sfârșitul lunii februarie 2021, are loc în Jakarta. Există 820 de sportivi și antrenori decât 40 de sporturi care primesc vaccinul Covid-19. Deci, care sunt singurii sportivi care au domiciliul în Jakarta și în zonele înconjurătoare care primesc vaccinarea? Pretinde să-l explice, doar de așteptare pentru sportivii de timp-sportivi în zona alocărilor date de vaccinuri.

„O mulțime de sportivii noștri sunt în prezent în zonă, și mai târziu vor fi comunicate cu departamentul de sănătate din provincie și raional-orașul, desigur, ne vom coordona cu Ministrul sănătății, astfel încât acestea nu trebuie să ocupați la Jakarta, deci vaccinate în zonă”, a spus Ministrul Amali.

Disponibilitatea vaccinului Covid-19 în sine este limitată, așa că pentru cei care nu sunt sportivi trebuie să aibă răbdare în așteptarea rândului lor. Potrivit Ministrului Sănătății Budi Gunadi Sadikin, limitările care face vaccinarea se efectuează în etape, începând cu un ofițer de sănătate, un funcționar public, jurnalist, până acum sportiv sol apă. „Mai târziu, restul îl vom face treptat, în conformitate cu etapele celuilalt”, a spus ministrul Budi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *