Colaborare PT MOP și JPN Kejati DKI în efortul de distribuție a energiei electrice în Indonezia

După terminalul GNL Benoa, PT Pelindo III (Persero) continuă să-și maximizeze rolul în menținerea rezistenței și distribuției energetice a Indoneziei. PT Pelindo III prin PT Pelindo Energy Logistics (MOP) continuă să sprijine în mod activ programul guvernului președintelui Jokowi, care se referă la distribuția echitabilă a puterii în Indonezia.

A fost marcat de succesul pe care îl fac transportul de gaze naturale lichefiate (GNL) prime către Amurang, Sulawesi Utara, în urmă cu septembrie 2020.

Transport este o manifestare tangibilă a colaborării dintre PT PLN Gas & Geothermal (PLNGG), o filială a PT PLN (Persero), PT MOP. În această colaborare, PT MOP furnizează servicii de transport maritim pentru transportul GNL deținut de PT PLN, care, în esență, ar fi utilizat pentru programul de instalații de gazificare plutitoare în Amurang.

Punerea în aplicare a transportului nu a putut fi separată de rolul procurorului de Stat (JPN) Înalta Curte din DKI Jakarta, în rolul său de a ajuta întreprinderile de stat să colaboreze pentru a sprijini fiabilitatea energiei naționale care este ecologică.

Garantarea securității energetice naționale
Pelindo III (Persero) prin PT MOP va continua sprijinul total al programelor guvernamentale pentru a asigura securitatea energetică națională cu distribuția energiei de accelerare în proiectul-proiect GNL în Indonezia.

În astfel de eforturi, părțile JPN al Înaltei Curți de DKI Jakarta rol activ în furnizarea de asistență din partea legii, astfel încât eforturile MOP, în conformitate cu reglementările aplicabile.

Pe măsură ce ritmul de apreciere pentru rolul real-JPN PT mop acordă premii echipei JPN High court of DKI Jakarta în Biroul Înaltei Curți din DKI Jakarta, miercuri (13/3/2021).

Acest eveniment a participat și președintele Director al PT MOP Henry Sulistiawan, Șeful de la înalta curte de DKI Jakarta Dr. Frumos Agung Putra, prin activități care sunt toate făcute de prioritizarea protocolul de sănătate (prokes) în pandemia de Covid-19.

„Pelindo III prin PT Pelindo Energie Logistice continuă să fie angajat pentru a vă oferi cea mai bună pentru a continua să sprijine programul de guvernare pentru a crea distribuție eficiente energetic și ecologice”, a spus Henry.

El și-a exprimat, de asemenea, aprecierea pentru echipa JPN Kejaksaan tinggi DKI Jakarta privind reprezentarea juridică, care este optimă pentru a crea distribuția energiei naționale eficiente.

În timp ce șeful Înaltei Curți a DKI Jakarta și-a exprimat, de asemenea, disponibilitatea de a continua să joace un rol activ în furnizarea de reprezentare juridică pentru întreprinderile de stat, în scopul de a crea o bună colaborare în sprijinul programelor guvernamentale.

Securitatea energetică în Indonezia
În pagina Ministerului Energiei și resurselor minerale a declarat că Consiliul Național al energiei (DEN) rata de Indonezia incluse în ketagori „hold” în evaluarea securității energetice.

Evaluarea acestui indicator se bazează pe patru aspecte, care includ:

Disponibilitate (disponibilitate),
Accesibilitate (ușurință),
(Gama) și
Acceptabilitate (primire).
Altele care, de asemenea, ia în considerare tipul de energie care este utilizat în mod obișnuit infrastructura publică, rata de utilizare a energiei, și, desigur, durabilitatea mediului. Măsurarea indicelui de rezistență al energiei se folosește de fapt o metodă bazată pe procesul de ierarhie analitică (AHP), care arată valoarea 8-10.

Aceste rezultate indică dezvoltarea securității energetice în Indonezia tinde să crească și a condus până la nivelul de condiție care este foarte rezistent.

Rezultatele evaluării pot fi folosite ca referință de către guvern în identificarea direcției de schimbare și a politicii energetice, cauzele diferitelor probleme care devin un obstacol în calea furnizării energiei naționale și, desigur, pentru a formula pașii în finalizarea securității energetice a Indoneziei, precum și atingerea obiectivelor din politica energetică națională (KEN).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *