Cunoașteți tipurile și beneficiile pădurilor pentru viață

Gestionarea durabilă a pădurilor de producție (SFM) devine o manifestare tangibilă a aplicării construcției unei păduri durabile. Deoarece, managementul calității nu este determina în mod direct viitorul pădurii pentru a sprijini economia țării.

Deși problema condițiilor de decalaj în domeniu nu este încă rezolvată pe deplin, PHPL poate garanta conservarea pădurii și a funcțiilor sale. În acest fel, riscul de impact social și de mediu poate fi redus la minimum.

PHPL, de asemenea, spori în mod eficient și de a îmbunătăți performanța managerilor. De fapt, sistemul PHPL considerat a fi în măsură să încurajeze producția de lemn de calitate juridice, care pot concura pe piața mondială.

Pădurea este o zonă plină de diverse plante și copaci. Pe lângă faptul că este un loc pentru a trăi diferite tipuri de animale, pădurea este adesea folosită și ca zonă de conservare.

Nu numai că produce oxigen, pădurea servește și ca producător de lemn și alte produse forestiere. Cu toate acestea, utilizarea pădurii trebuie să fie în conformitate cu tipurile de pădure în sine.

De fapt, există multe tipuri de păduri în Indonezia. Cu toate acestea, în cazul în care judecând de la statutul său, există doar două tipuri de pădure care au nevoie de baieti știu. Aici vom merge.

Pădurea De Stat
În conformitate cu numele său, pădurea de stat este pădurea care se află pe pământ de stat, nu Pământul are indivizi. Pădurea de stat poate fi sub formă de conservare a pădurilor, protecție forestieră și producție forestieră.

Având în vedere statutul de proprietate de stat, pădurea de stat este administrată direct de Ministerul pădurilor. Ministerul Silviculturii are Autoritatea de a avea grijă, de a-l folosi, inclusiv de a acorda permisiunea terților.

Drepturile Pădurilor
Spre deosebire de pădurea de stat, drepturile forestiere se află pe terenurile deținute de alții. 5 din 1960 privind reglementările de bază Agrare de bază, inclusiv drepturile de proprietate, drepturile de utilizare și drepturile asupra întreprinderilor.

Deoarece Curtea Constituțională (MK) pentru a face anularea articolului 1, punctul 6 din Legea numărul 41 anul 1999 privind silvicultura în 2013, pădurea indigenă nu mai face parte din pădurea de stat, dar pădurea este chiar situat în regiunea de putere și Legea popoarelor indigene.

Consultați astfel de reguli, care sunt incluse în jungla drepturilor, inclusiv agroforestria, folclorul forestier și pădurea indigenă. Deși în general pădurile dreptul are o suprafață mai mică decât pădurea de stat, utilizarea acestor păduri poate fi gestionată de titularul dreptului de gestionare durabilă a pădurilor de producție.

Cu toate acestea, pentru a întreține și proteja Pădurea, beneficiarii trebuie să respecte regulile și să nu dăuneze mediului și pot îmbunătăți bunăstarea comunității înconjurătoare.

În principiu, întreaga pădure și regiunea pot fi utilizate în conformitate cu normele în vigoare cu privire la caracteristicile, proprietățile, kerentaannya, și nu schimbă funcția sa principală, și anume conservarea, producție, și protejate. Scopul este de a menține fondul de sinergie dinamic.

Eforturile de reabilitare, recuperare a terenurilor și SFM se fac, de asemenea, pentru a menține continuitatea funcției și stării pădurii și pentru a restabili calitatea acesteia. Aplicarea sistemului PHPL de așteptat să fie în măsură să sprijine economia locală în timp ce național.

PHPL poate, de asemenea, să reducă riscul de impact social și de mediu, să ofere o garanție a produselor forestiere care sunt ecologice și să îmbunătățească performanța managementului. PHPL propriu poate fi realizat în cazul în care problema ecologică, socială și economică să fie unitate.

Cu PHPL producția de lemn și produse forestiere se poate face pentru durabilitate, fără a afecta echilibrul de mediu. Certificare PHPL fi, de asemenea, un răspuns la cererea cumpărătorilor verzi pe piața mondială asupra produselor forestiere ecologice și sociale.

În mod similar, informații despre tipurile de pădure bazate pe statutul pe care băieții trebuie să-l cunoască. Prin aplicarea PHPL, băieții indirect au sprijinit guvernul să îndeplinească cerințele standard ale managementului forestier durabil (PHL).*

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *