Există 4 în Papua, iată 10 dintre cei mai înalți munți din Indonezia

Indonezia este cunoscută ca o țară care are peisaje frumoase și bogate. Variind de la plaja-o plajă exotică, cascade, râuri și munți înalți falnic maiestuos devin parte din bogăția naturii care există pe arhipelag.

În plus, teritoriul Indoneziei este situat în calea întâlnirii a două plăci continentale face o mulțime au o mulțime de munți. Două plăci astfel încât placa continentului asiatic în vest și continentul Australiei în partea de Est.

Pentru om GNFI aventuros, există cu siguranță o mulțime de risc provocare în Indonezia, care poate djelajahi, inclusiv munți înalți pentru a depăși.

Puncak Jaya a fost numit cel mai înalt munte din Indonezia, vârful fiind adesea cunoscut de Piramida Cartenzs. Este rândul lanțului muntos Sudirman din Kabulaten Puncak Jaya, Papua. Acest munte are o înălțime de 4884 masl (metri deasupra nivelului mării).

Muntele Puncak Jaya pentru a deveni site-ul Patrimoniului Mondial al UNESCO. În plus, muntele este, de asemenea, unul dintre cele șapte Summit-uri din lume. La vârful acestui munte există câmpuri glestser sau zăpadă care nu sunt deținute de munte în Indonezia. Această zăpadă dimabarkan în zăpada veșnică pe vârfurile munților.

Încă în țara Papua, tocmai în districtul stelelor. A doua poziție ca cel mai înalt munte din Indonezia este ocupată de vârfurile montane ale mandalei. Acest munte este o serie de munți Jayawijaya.

Un alt nume al mandalei Puncak este vârful Juliana sau vârful Juliana celebru în vremea colonialului olandez. Vârful muntelui Mandala are o altitudine de 4.760 de metri deasupra nivelului mării. Vârful acestui munte a fost odată acoperit de zăpadă, dar din cauza încălzirii globale care sa întâmplat într-un timp pentru a face zăpada să dispară.

Poziția a treia este ocupată de Montare Trikora Vârf, un munte situat în Provincia Papua de Vest are o înălțime de 4.750 de metri deasupra nivelului mării. Au numele unui alt munte Wilhelmina, acest munte are unele dintre zonele forestiere, cum ar fi pădurile Montane, Ericaceous pădure, și pădure Dipterokarp Top. Punctul de plecare al ascensiunii acestui munte se află în orașul Dani din Valea Baliem Wamena.

Încă în țara Papua, poziția a patra este ocupată de armele de munte Pilmsit. Din punct de vedere geografic, se află provincia Papua real în rândurile Munților Maoke.

Muntele are un alt nume Muntele Idenburg (timpuri coloniale) are o înălțime de 4.717 metri deasupra nivelului mării. Vârful de munte care este cel mai apropiat de acest munte este vârful piramidei Cartenzs, cu o distanță de aproximativ 13 mile vest de mare.

Muntele Kerinci este situat chiar la granița dintre Sumatra de Vest și provincie. Acest munte este inclus în partea a Kerinci Seblat National Park (TNKS) și PARCUL în sine este parte a Barisan Munți sunt alungite de la nord la sud, pe Insula Sumatra.

Cu înălțimea de a ajunge la 3.805 m deasupra nivelului mării, Muntele Kerinci încoronat ca cel mai înalt munte to-5 în timp ce cel mai înalt vulcan din Indonezia. Vizitatorii care au reușit să urce în vârf pot vedea priveliștea frumoasă a orașului Jambi, Padang și Bengkulu, chiar și vastul ocean Indian poate fi văzut clar.

Administrativ, Muntele Rinjani este situat pe teritoriul a trei districte, și anume East Lombok, Central Lombok și West Lombok, West Nusa Tenggara. Acest munte face parte din Parcul Național Muntele Rinjani, care are o suprafață de aproximativ 41.330 ha.

Ocupând poziția a șasea ca cel mai înalt vulcan din Indonezia, Muntele Rinjani a atins o înălțime de 3.726 metri deasupra nivelului mării. Acest munte este un munte preferat pentru alpiniști Indonezia, deoarece oferă o frumusețe naturală uimitoare.

Muntele Semeru este inclus administrativ pe teritoriul a două districte, și anume Districtul Malang și Lumajang, Java de Est. Acest munte este inclus în zona Parcului Național Bromo Tengger Semeru.

Muntele Semeru are o înălțime de 3.676 metri deasupra nivelului mării, cu vârful atât de faimos numit „Mahameru”. Acest munte este cel mai înalt munte de pe insula Java.

În inima de vârf de pe Muntele Semeru există cratere primit în audiență Saloko care produce fluxuri de lavă, care sunt periculoase, în plus, pe partea de sud vârf de Mahameru există, de asemenea, un Gaz toxic cunoscut sub numele de „wedhus gembel.”

8. Studio (3.564 m)
Poziția a opta este ocupată de studioul de munte, muntele este denumit gunungtertinggi al doilea în West Nusa Tenggara după Muntele Rinjani.

A atins o înălțime de 3.564 metri deasupra nivelului mării. Acest munte este încă situat într-un grup de munte Rinjani cu frumusețea naturii este uimitor de frumos. Până în prezent, nu mulți oameni au venit pe muntele studioului, astfel încât atmosfera să fie încă foarte alamidă și trează.

Citește și: povestea mistică din spatele farmecului acestui frumos munte 5 din Java

9. Latimojong (3.478 m)
Ocupă poziția de kesembalian ca cel mai înalt munte din Inodnesia, precum și cel mai înalt munte de pe Insula Sulawesi. Ei bine, nu o mulțime de oameni care cunosc Muntele Latimojang.

Administrativ, muntele este situat în provincia Sulawesi de Sud, tocmai în districtul Enrekang. Are o înălțime de 3.478 mdpl, gunung Latimojong au un vârf care este cunoscut sub numele de Rante Mario.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *