Exporturile De Nucă De Cocos Prelucrate De Înaltă Calitate Indonezia Translucide 6 Continente

Ministerul Agriculturii (Moa) prin Agenția de carantină Agricolă (Barantan) a raportat că au existat 13 varietate de mărfuri derivate de nucă de cocos este capabil să pătrundă pe piață pe piața mondială.

Produse derivate petroliere Indonezia laris manis pe 6 continente, variind de la continentul Asia, Europa, Australia, Africa, America de Nord până la America de Sud.

Aproape toate părțile de nucă de cocos pot fi folosite pentru atât de multe produse de calitate de export, variind de la carne de nucă de cocos, apă de nucă de cocos, coajă de nucă de cocos, fibre de nucă de cocos până trunchiuri de palmier, de asemenea, au fost exportate.

„Nu numai productivitatea, de înaltă calitate, precum și îndeplinirea cerințelor tehnice din țara de destinație, ceea ce face acest produs mai bun de vânzare în mai multe țări”, a declarat Ali Jamil, Șeful Agricole de Carantină a declarat Agenția de o alertă oficială Barantan.

Jamil a explicat că exportul de produse agricole sub formă de finite sau cel puțin jumătate astfel aliniate cu direcția ministrului Agriculturii Syahrul Yasin Limpo de a face exportul de produse din aval. Și produsele derivate din petrol industrial și-au demonstrat succesul.

De sistemul IQFAST, certificare facilitarea exportului de produse petroliere rafinate a înregistrat în perioada ianuarie – iunie 2020 a ajuns la 463,5 de mii de tone la zeci de țări de pe 6 continente.

În plus, alte 4 țări care produc ulei de nucă de cocos rafinat în lume sunt Filipine, India, Brazilia și sri lanka. Dar de data aceasta, de nota Barantan pe tot parcursul anului 2020, India trebuie să importe palmier rafinat din Indonezia ca de 59,3 mii tone, Brazilia a ajuns la 1,2 mii tone.

Apoi, sri lanka importă 169,6 mii tone din Indonezia, iar Filipine până la 65,5 mii tone. „Acest lucru poate fi interpretat de nucă de cocos ne ocupă în prezent poziția numărul unu în lume”, a declarat Jamil citat din alerta Liputan6.

Apoi, sri lanka importă 169,6 mii tone, iar Filipine până la 65,5 mii tone. Acest lucru poate fi interpretat de nucă de cocos ne ocupă în prezent poziția numărul unu în lume, a spus Jamil.

Cu alte ocazii, șeful Batamului de carantină Agricolă, Joni Anwar, a declarat că cererea de certificare a palmei de nucă de cocos de export (Cocos nucifera) în Batam a crescut în timpul pandemiei.

„A fost înregistrat 50% mai mare comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut,” said Joni citat din slotul existent.

Joni explică că în al doilea trimestru al primului 2020, exportul de carne albă de nucă de cocos a înregistrat un total de 74 de ori, cu un total de 1.500 de tone evaluate la 18 miliarde de dolari. Creșterea tanajm față de aceeași perioadă a anului trecut, cu un total de 750 de tone.

Joni a adăugat în ceea ce privește prețurile de vânzare, de asemenea, a crescut în anul 2020 cu 63.3% la Rp. 12.600, – pe kilogram, în timp ce anul 2019 este doar Rp. 7.700, – pe kilogram. Este de așteptat să fie aerul proaspăt pentru jucătorii din industrie, nuca de cocos aparține fermierilor.

În diferite locuri, Biroul Central de Statistică a publicat date care menționează creșterea exporturilor agricole în valoare de 12,66% în valoare de 0,28 USD comparativ cu aceeași perioadă din 2019 (YoY).

Barantanul care joacă un rol de facilitator al comerțului agricol internațional se străduiește să evalueze și să îmbunătățească continuu activitățile de servicii ale exporturilor agricole.

„În plus față de consolidarea sistemului de carantină, digitalizarea serviciilor de sincronizare, de asemenea, regula de protocol țările de destinație de export, ne îmbunătățim”, a declarat Jamil citat din barantan oficial de alertă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *