Iată marca de cafea 6 cu cele mai multe puncte de vânzare din Indonezia

Man GNFI, numărul de cafenele din Indonezia continuă să crească în afaceri emergente, care este destul de promițătoare. Acest aspect din proliferarea numărului de cafenele prezente în ultimii trei ani.

Pe baza cercetării independente Toffin, numărul de magazin de cafea în Indonezia până în 2019 a ajuns la mai mult de 2.950 de puncte de vânzare, a crescut de aproape trei ori față de 2016, care doar 1.000 de puncte de vânzare. În cazul în care valoarea de piață care este produsă a ajuns la Rp4,8 trilirun, nominalul este pur și simplu fantastic din afacerea băuturilor.

Numerele reale Numărul de magazine de cafea în cercetarea efectuată Toffin și se amestecă MarComm SWA poate fi mai mare, deoarece recensământul Magazin de cafea acoperă doar rețeaua de magazine în orașele mari. Nu sunt incluse shop-coffee shop independent modern și tradițional într-o varietate de domenii.

În ceea ce privește consumul de cafea internă astăzi cresc la 13,9 la sută pe an a depășit consumul de 8 la sută din lume. În cazul în care 6 din 10 persoane chestionate au plăcut cafeaua prezentă, cum ar fi amintirile de cafea, iar cealaltă, cu 40 la sută dintre respondenți merg să cumpere coffe to go.

Promisiunea sufletelor devine marca de cafea cu cele mai multe puncte de vânzare din Indonezia. Până în 2019, Numărul de puncte de Vânzare promisiunea sufletelor sa ridicat la 500 de puncte de vânzare pe întreg teritoriul Indoneziei.

Brandul care este renumit cu jargonul „cafea din inimă”, cafea promisiunea sufletelor a capturat cu succes inimile mileniului. Serviți băuturi cafea locală cu un gust potrivit. Meniul preferat # temansejiwa ,și anume cafea cu lapte de gheață (espresso, lapte și zahăr de palmier). Prețul acestui meniu de cafea variind de la 15 mii la 30 de mii.

Gustul, marca de cafea aceasta este deja familiară în urechile comunității. Pentru că, Starbuck are sute de puncte de vânzare în Indonezia, în special în orașele mari.

Marca de cafea din țara unchiului Sam, Statele Unite, este considerată o marcă de cafea de înaltă clasă. Deși prețul este relativ mai scump decât alte mărci, dar încă aglomerat de clienți.

Pe baza datelor de la Statista 2019, magazinul Startbuck a ajuns deja la mai mult de 421 de magazine din Indonezia. Rapid „strănepoți”, deoarece conceptul de parteneriat

Poziția a treia este umplut de cafea Kulo, ca un magazin de cafea celălalt, conceptul Kopi Kulo de cafea pentru a merge cu un sistem de parteneriat. Pe baza datelor necotate dar Statista 2019, Kopi Kulo are 345 de puncte de vânzare în toată Indonezia.

Kulo au trei variante de cafea cu lapte de gheață și anume, Es Kopi Kulo, cafea cu gheață, brânză și Baileys de cafea cu gheață. Există, de asemenea, o gheață Matcha și cremă cookie ‘ n ca o variantă de băuturi non-cafea. Unul dintre flagship-ul non-cafea este Avocatto obținut dintr-un amestec de lapte și avocado. Toate aceste băuturi pot omul GNFI ia acasă cu banii în valoare de Rp15. 000 Rp27.000.

Poziția a patra este ocupată de un brand local, J. CO Donut & Coffee. Spre deosebire de alte branduri care pure oferă un meniu minim de cafea, J. CO. de asemenea, oferă un sprijin meniu sub formă de gogoși și iaurt. Cu toate acestea, cafeaua de bere rămâne unul dintre pilonii J. CO.

Pe baza datelor citate din Statista 2019, marca are deja 273 de puncte de vânzare în Indonezia. Majoritatea punctelor de vânzare J. CO. sunt disponibile în centrele comerciale ale orașelor mari din Indonezia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *