Java realizează cea mai rapidă plată a fondurilor din satul Se-Indonezia

Provincia Java de Est a fost premiat cel mai rapid în plata fondurilor directe de asistență în numerar ale satului (BLT-DD) se-Provinsi di Indonezia. Dezghețarea DD are loc în regența Jombang.

BLT-DD este apoi depus la 224 de Familii Beneficiare (KPM) din 2 sate sunt exact în piața de duminică și Desa Kebonagung, Ploso, Jombang, Java de Est.

Bupati Jombang Mundjidah Wahab prezinte BLT-DD simbolic la 4 KPM asistat de Java de Est Guvernatorul Khofifah Indar Parawansa timpul evenimentului Megengan Online la Gedung Grahadi de Stat, duminică, 26 aprilie, în 2020.

În continuare Java de est Guvernatorul Khofifah Indar Parawansa să dea apreciere la Bupati Jombang, atât La Sat și o Companie din Sat, care a fost de lucru maximă, astfel încât BLT-DD pot fi distribuite la timp.

„Sperăm că un ajutor în valoare de 600 mii dolari pe lună timp de 3 luni acest lucru pot fi utilizate fie pentru nevoile vieții de zi cu zi, astfel încât oamenii pot calma, bun venit lunii sfinte a Ramadlon și va fi capabil pentru a sărbători Eid cu calm, deși în susana preocupările COVID-19 în acest moment”, a spus Khofifah.

Alocarea de DD Jawa Timur 2020 este ajustat ca urmare a realocare de BUGET pentru manipularea COVID-19, de la începutul Rp 7,654 miliarde redus la Rp 7,570 trilioane de dolari. Potențialul maxim unt BLT-DD ar putea ajunge la Rp 2,285 miliarde de 1.265.845 familii sărace și afectate de COVID-19 în 7.724 Sat.

Într-un loc separat, prin conectarea telefonului, ministrul satului, dezvoltarea regiunilor dezavantajate și transmigrarea, Abdul Halim Iskandar a spus că Java a început distribuția BLT-DD național. „Java de Est a fost un record”, a spus Halim.

Între timp, directorul general pentru Dezvoltare și abilitare comunitară KEMENDESA PDTT a lăudat, de asemenea, East Java poate canaliza BLT-DD la fel de repede ca acesta.

„Se simte Jatim fi un exemplu pentru alte Provincii, în distribuția de BLT DD poate rapid și distribuite în non-numerar (cash mai puțin), cu ajutorul Băncii regiuni”, a spus Taufik Madjid.

Pe ocazie, Bupati Jombang prezinte direct la cele patru familii sărace afectate de COVID-19 care nu au primit ajutorul de PKH, BPNT, Bansos Numerar și Carduri de Prakerja de la Guvern.

Acestea sunt Ngadiono și Layli Syarifah din Sat, mai exact în piața de duminică ca zi-cu-zi de lucru handyman; Pak Atok Lukman zi cu zi, jualan tahu bulat și Sulistiono vânzător mezeluri în școli-Internat, care sunt în prezent închise din cauza COVID – 19, astfel încât să nu fie de vânzare, atât de Desa Kebonagung Jombang.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *