Kapurung, mâncarea este proaspătă, sănătoasă din Sulawesi

Cine nu este familiarizat cu Coto Makassar din Sulawesi de Sud făcut din felii de cimbru de organe? Dar nu numai asta, există și kapurung, una dintre bucătăria tipică din Sulawesi de Sud, care trebuie să fie și om pentru a mânca atunci când vizitează Sulawesi de Sud. Este garantat nu mai puțin delicios, cu un amestec de dulce și acru atât de revigorant. Acest aliment este un aliment tipic Palopo tradițional, în special oamenii din satul Luwu.

Pentru a putea face acest lucru, există câteva lucruri care ar trebui pregătite. Primul este stabilirea ingredientelor de bază ale Kapurung este sago original sau amidon de porumb care va fi dizolvat folosind apă fierbinte. În acest proces omul curent de așteptare sago original sau faina pana se ingroasa. După ce palma sago este îngroșată, aluatul se formează chiftele rotunde de dimensiuni mici.

După ce a servit cu nuci dulci condimentate amestecat o mare varietate de legume și carne de pește, care este plin de nutriție. Deci, nu numai proaspete, ci și sănătoase. De obicei, legumele utilizate sub formă de fasole, porumb, vinete, spanac și banane. În timp ce marinada constă din chili, pecan, piper și usturoi. Pentru a adăuga un gust acru în supă, oamenii din Sulawesi de Sud folosind patikala de fructe.

Kapurung are un gust mai bun atunci când se bucură în circumstanțele căldurii cuplate cu sucul de var sau lămâie. Supa de arahide este bogată în condimente, iar gustul este picant și gustul acru vă va face gâtul mai delicios. Kapurung din sago este foarte ușor de digerat, mestecat și umplutura atât de bună pentru digestie.

Nu numai că, aceste alimente sunt, de asemenea, bogate în nutrienți. O mare varietate de legume servite cu kapurung poate satisface nevoile nutriționale ale organismului, plus mai multe bucăți de pește, pui sau creveți vor fi cu siguranță o sursă bună de proteine. Kapurung este, de asemenea, o sursă de carbohidrați care sunt mai sănătoși decât orezul. Pentru băieții care sunt pe o dietă, acest aliment este foarte potrivit pentru dicantap.

Mâncarea care a existat încă din cele mai vechi timpuri este de obicei mâncată ca un discontinue, dar odată cu trecerea timpului, mâncarea este deplasată de orezul fiind mâncarea de bază a oamenilor din Indonezia. Chiar și așa, Kapurung este încă păstrat ca aliment de bază în alte zone, în special în Papua și Maluku, cu un nume diferit.

Alimentele sunt relativ ieftine. De obicei, mănâncă case care vând Kapurung cu un preț de pornire de Rp15.000 saja. Kapurung are și un alt nume, și anume Pugalu.

Ei bine, asta e mâncarea tipică din Sulawesi de Sud, care nu este mai puțin gustoasă decât Coto Makassar. Dacă băieții sunt interesați să-l încercați? Yuk, scrie în coloana de comentarii! Care sunt alimentele tradiționale din zona pe care rareori oamenii o cunosc?

Tovarășe, pentru a asculta și a afla mai multe informații, să ascultăm podcast-urile GoodVoice în Spotify, astfel încât băieții să cunoască Indonezia!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *