Lansați ATM Rice, inovație unică de poliție la moschee pentru a ajuta persoanele afectate de Covid-19

Cât de diferit este Polresta Cirebon, Java de Vest, pentru a ajuta la ușurarea sarcinii economice asupra comunității afectate de virusul Coronei pandemice (Covid-19). Au înființat un bancomat care poate produce orez.

Kapolresta Cirebon, Kombes Pol M Syahduddi explicat, BANCOMAT orez, care este rezultatul de donare de personal Polresta Cirebon, sunt în mod deliberat deoparte unele dispoziții.

Scopul este acela de comunități mici, cum ar fi tukang becak, tukang ojek pangkalan, și așa mai departe pot lua orezul gratuit prin ATM orez.

Syahduddi a explicat, comunitatea anterioară a primit un card pentru a trage orez din mașină ATM. Ei pot lua orezul prin plasarea unui card în bancomat. Mașina ATM în sine poate găzdui 240 de litri de orez. Fiecare suport de card poate primi gratuit 2 litri de orez.

„Acest lucru vine din donații și contribuții voluntare personalului Polresta Cirebon, care cu entuziasm deoparte un pic cu veniturile sale pentru activități umanitare”, a declarat Syahduddi a spus reporterilor Okezone.com vineri, 17 aprilie, în 2020.

Furnizarea de asistenta să folosească un BANCOMAT care de orez, în continuare Syahduddi, este foarte potrivit cu protocolul de sănătate privind pandemia de Covid-19 în acest moment, și anume prin aplicarea fizice distanțare

În plus, planul de fiecare secție de poliție în jurisdicția Polresta Cirebon va pregăti o mașină ATM orez. Deci, Comunitatea poate fi asistată cu ajutorul orezului gratuit.

„Dacă discursul său ar putea fi un plus. Ar putea la Poliție-Poliția, de asemenea, ” el a spus.

Între timp, Takmir Masjid Ash Shoffat Mod Tejosari Britanie, studii de revizuire, Banyumanik, Semarang, de asemenea, distribui gratuit de orez pentru cetățenii din regiune Tejosari prin ATM orez. Pentru cetățenii care au fost înregistrați au dreptul la 1 kg de orez în fiecare zi.

„Aceasta este o donație din partea cetățenilor și a donatorilor care ne da apoi la cetățenii nevoiași”, a spus Președintele Takmir Masjid Ash Shoffat Jl Tejosari Britanie, Basuki Cahyo Argo pe margine de distribuție și diseminarea de prevenire a Covid la ora 19, în curtea interioară a moscheii, duminică (19/4/20) pe RMOL Java centrală.

Orice destinatar care ia deja, cardul va fi marcat și a doua zi sunt binevenite să-l ia din nou 1 kg per persoană.

„Numărul de destinatari pe zi, în medie, 180 de persoane și va continua să fie dat în măsura în care există o donație din partea comunității care poate fi distribuită”, a adăugat el.

Între timp, Tuminah (60) unul dintre locuitorii care devin beneficiari ai orezului, se simt foarte ajutați de mașina ATM orezul. El a recunoscut că nu a vândut săptămâni din cauza pandemiei Covid-19.

„A fost săptămâni nu de vânzare. Allhamdulillah a sprijinit foarte mult, cu ajutorul acestui”, a spus Tuminah pe Okezone.com.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *