Ministerul Energiei și resurselor minerale a inaugurat profesor de cercetare de energie și Resurse Minerale Geologie marină

Ministerul Energiei și Resurselor Minerale (ESDM) să efectueze inaugural de Cercetare Profesor de Geologie Marină de Cercetatorii de Expert Principal, Dar Kurnio, Cercetător științific al Centrului de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie Marină (P3GL) Litbang ESDM în Bandung, marți (26/1) în urmă. Susținând un discurs într-un ministru virtual al energiei și resurselor minerale, Arifin Tasrif confirmă faptul că căutarea resurselor în mare trebuie să aibă un impact minim asupra mediului.

„Odată cu adoptarea reglementării stricte de cercetare de mediu Geologie marină ar trebui să acorde prioritate resurse de căutare pe mare, în special cele care au o valoare economică ridicată, precum și exploatarea care au un impact asupra mediului cât mai minim posibil”, a spus Arifin.

Arifin subliniază dezvoltarea resurselor marine ale părții non-biologice a politicii maritime Indoneziene conținute în reglementările Președintelui Republicii Indonezia numărul 16 2017.

„Cercetarea și dezvoltarea resurselor minerale marine este o soluție la problemele de teren de resurse, că unul atunci când se termină, iar rezultatele sunt de așteptat să fie puse în aplicare și să ofere valoare adăugată în mod semnificativ pentru Comunitate”, a spus Arifin.

Plt. Șeful Agenției, Dadan Kusdiana explică profesorul inaugural de cercetare din acest moment este 24 din 222 cercetător la Ministerul Energiei și resurselor minerale. Acum, Litbang ESDM are patru profesor de cercetare este încă activ, ultimele trei este Bambang Widharsono (PPPTMGB LEMIGAS), Siti Rohani și Datin Fatia Umar (pib).

Rolf a prezentat un discurs intitulat „indicații, potențialul și perspectivele resurselor minerale Marine” în prezența Adunării profesorului Inaugural de Cercetare, Institutul Indonezian de științe (LIPI).

Hananto a explicat marine minerale de cercetare în Indonezia este dovedit a oferi schimb valutar. De data aceasta un nou tip de mineral care a fost exploatat, și anume staniu, nisip de fier și material de construcție. În timp ce alte minerale, cum ar fi aurul, sulfurile și elementele de pământuri rare, au, de asemenea, perspectiva unei valori ridicate a schimbului valutar.

Destinatarii Premiului Energy Award 2013 descrie rezultatele cercetării p3gl arată Ocean Indonezia este bogat în minerale, dar doar o mică parte este deja cunoscut indicații, potențial și perspective. Minerale precum nisipul de fier, materialul de construcție în larg, aurul pus, fundul sulfurat al mării și elementele de pământuri rare. Mineral marine decent app dezvoltat acolo, în mare de mică adâncime în regiunea de Vest, și anume în expunerea la Sundanese la adâncimi de mare medii sub 100 de metri.

Hananto prezintă optimizarea marine de cercetare minerale, nu în afară de dezvoltarea de cartografiere tehnologie de Geologie și geofizică marine. Această tehnologie conduce la modul sau metoda de eșantionare, fie sedimentul, fie roca de la baza mării.

Tehnologia geofizică marină conduce mai mult la modul de cartografiere a adâncimii și a stării bazei și a fundului mării, pe baza proprietăților fizice ale pământului, cum ar fi acustic, gravitațional și magnetic. Tehnologie adaptată la adâncimea și pentru a maximiza rezultatul, 3D seismice necesare, cartografiere 4 de mică adâncime multi-fascicul și nave de cercetare mare de mică adâncime specială cu un instrument de foraj și seismice.

Cercetătorul care a servit ca coordonator executiv al cercetării și dezvoltării (KP3) cartografiere geologică P3gl Marine acesta prezintă metodele de cercetare și resurse minerale marine a fost dezvoltat în multe țări. Metoda de prelucrare a datelor de revizuire în timp real să facă parte din managementul cercetării marine integrate.

Unele metode includ mecanismul procesului de eșantionare, sistemul de detectare, multiparametrul și internetul ca bază pentru colectarea și raportarea datelor. În Indonezia, modelul de cercetare resurse minerale și biota a fundului mării on-line aplicat începând din 2010.

Hananto remarcat o serie de rezultate de cercetare P3GL în cerere, chiar diimanfaatkan sectorul privat, guvernul central și guvernul local. Unii dintre ei studiază nisipul de fier din apele din Lombok de Est și utilizarea unei hărți a distribuției sedimentelor la scara 1:250.000 de către dezvoltatorii nisipului mării.

După aplicarea noului model pe cercetare de aur în Golful Semangko, Lampung P3GL reușit să identifice originea de aur este primar, tipul de sediment, unde aurul se acumulează, determinarea zonei de perspectivă, și de numărare de economie. Rezultatele de calcul obținute, numărul de resurse de aur la 5,6 tone și, desigur, are implicații în special venituri și oportunități de investiții.

P3GL sunt, de asemenea, gata să dezvolte VM-urile de depozit pe teritoriu, deoarece este ușor accesibil. Dezvoltarea necesită o mare adâncime multi-fascicul, precum și forarea corpului depozitului trebuie să fie facilitată ROV pentru calcularea resursei. Rezultatele cercetării P3GL despre vulcani sub mare arată fumarole ca agenți purtători. Aceste rezultate au fost confirmate cu niveluri ridicate în sediment în jurul activităților și urme de fumarole dealuri mici (movile) nu Activ seismice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *