Mișto! Iată 4 App de înlocuire WhatsApp Karya Anak Bangsa

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de înlocuire WhatsApp, dar orașul artificial sau copiii națiunii din Indonezia, desigur, omul ar trebui să utilizeze următoarele aplicații. Vrei să știi care este aplicația?

Iată o listă de înlocuire App WhatsApp lucrări ale copiilor națiunii, care este în valoare de un om știu și vă rugăm să baieti descărca de pe Google Play Store.

Palapa este următoarea generație de PeSankita Indonesia (PS), care este concepută pentru siguranța societății 5.0. Această aplicație este dezvoltată de XecureIT, companiile de apărare cibernetică care conduc în Indonezia și se bazează pe software gratuit open source.

Nu se poate pierde cu WhatsApp, Telegram, semnal și BIP, Palapa are o varietate de caracteristici interesante care ar trebui luate în considerare. În care numărul de membru al grupului nu este limitat, poate trimite documente, audio, video și imagini de până la 100 MB, securizați datele în repaus cu o bază de date criptată pe dispozitiv și fișiere de rezervă, precum și asigurarea implementării criptării end-to-end la toate apelurile video sau vocale, mesaje vocale și chat privat sau grup.

Deci, partea care nu este autorizat, inclusiv infrastructura de administrator de sistem Palapa nu a putut citi conținutul, note personale criptate, și observați ecranul împușcat automat în conversație, în cazul în care un utilizator ia o captură de ecran. Nu numai că, există, de asemenea, procesul de schimb de chei end-to-end, astfel încât serverul nu are acces la cheia secretă și algoritmul de criptare, care este mai puternic ECC Curve25519, AES-256, și HMAC-SHA-256, precum și mult mai multe caracteristici care pot Amice bucurați-vă de servicii de acest mesaj.

Dacă doriți să utilizați aplicația Palapa ca înlocuitor de mesagerie instantanee pentru WhatsApp, atunci băieții o pot descărca pe Google PlayStore. Și pentru utilizatorii de iOS baieti, această aplicație este, de asemenea, disponibil pe Appstore.

Hi App este o aplicație de comunicare multifuncțională socială concepută pentru a simplifica dinamica stilului dvs. de viață digital. Această aplicație este făcută de copiii națiunii sunt încântați de PT Halo Creations Indonezia.

Aplicație de Chat făcută în Indonezia are aspectul unui design cu WhatsApp. Buddy se pot bucura de unele dintre caracteristicile oferite de această aplicație. Care poate trimite mesaje gratuit, se poate aduna cu prietenii, familia și colegii făcând un chat de grup, mai organizat, mai sigur și mai convenabil, simplu și ușor de utilizat și poate partaja documente cu ușurință.

Prin utilizarea acestei aplicații, omul nu mai are dificultăți în înțelegerea mesajului diferitelor limbi. Această aplicație vă va ajuta să traduceți mesajele trimise și primite.

Înlocuire App WhatsApp, al treilea este nu Mobile. Această aplicație este dezvoltată de nu Digital Services și este echipată cu o telecomunicații simless bazată pe funcții și integrată cu aplicația care conține nevoile și dorințele furnizorului de conținut ale comunității, însoțită de o identitate digitală.

Vă rugăm să fiți conștienți, această aplicație a fost descărcat de mai mult de 100 de mii de ori pe Google Play Store. După cum sugerează și numele, această aplicație de mesagerie este creată de NU (Nahdlotul Ulama).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *