Nu a durat mult, Iată 5 Sfaturi pentru a citi rapid și eficient

În viață, sigur Buddy nu a fost niciodată într-o situație care necesită pentru a citi o carte cu pagini groase și numere. Nu doar lectură, chiar și un om ar trebui să înțeleagă conținutul său. Nu e obositor?

Ei bine, soluția este o tehnică de citire rapidă sau citire rapidă. Buddy poate aplica 5 sfaturi pentru a citi rapid și eficient aici. Deci, nu trebuie să pierdeți mult timp pentru a citi în mod constant

Omul poate înțelege doar conținutul citirilor sunt eficiente atunci când se concentrează. Prin urmare, pentru a alege o poziție confortabilă de lectură. Evitați lucrurile care vă pot rupe focalizarea, cum ar fi un dispozitiv de notificare, zgomotul, camera era întunecată și așa mai departe.

Citiți prea aproape vă va face mai repede amețit și obosit. De preferință, tipul a observat o distanță de vizionare între ochi și cărți, în mod ideal aproximativ 30 cm. Procedând astfel, mintea ta va fi receptivă la informații, deoarece ochii tăi sunt mai largi și vor putea citi direct o propoziție.

O scriere compusă din cuvinte care se alătură reciproc și nu pot sta singure. Într-o singură viziune sau Scanare, băieții ar trebui să citească unitatea unei propoziții, nu un cuvânt pe cuvânt. Focus sensul cuvântului pe cuvânt va petrece doar timp, și repetați citirile înainte.

Conform cercetărilor, adultul mediu poate scana doar trei până la cinci cuvinte într-o linie. Prin urmare, se concentreze pe a spus al treilea și a spus al patrulea, acest lucru va face domeniul de aplicare al lecturii mai mult și mai mult. Apoi, Pal poate căuta cuvinte cheie ale fiecărei propoziții pentru a înțelege semnificația următoarei propoziții.

Fără să-și dea seama, omul poate repeta adesea cuvintele și propozițiile care anterior nu au fost citite din cauza uitării sau a ratării. Acest obicei nu este cu siguranță eficient, atât din punct de vedere al timpului, cât și al înțelegerii.

Ei bine, omul ar putea anticipa cu ajutorul degetului arătător. Punct și mișcarea degetului pentru a urmări cu precizie cuvintele și propozițiile citite. Procedând astfel, omul va fi mai mult accent captura multe cuvinte.

Evitați să citiți orice bucată de scris sau o carte. Omul ar trebui să citească selectiv, cu accent pe informațiile care sunt importante sau relevante.

În plus, găsiți ideea principală a lecturii, de obicei doar la începutul sau la sfârșitul paragrafului. În timp ce deja știu, da un semn folosind un stilou evidenția (highlighters). Cu acest truc, omul va fi mai ușor de înțeles și de înțeles relația fiecărui paragraf..

În lectură, Cel mai important lucru nu este cât de repede, ci cât de eficient. Prin urmare, necesitatea de a măsura capacitatea de a citi și de absorbție ai spus. Străduiți-vă să înțelegeți eficient cu un timp scurt.

Omul poate face tehnica este ușor de a seta timpul cu instrumentele timp de 1 minut, apoi a început să citească la time out. După aceea, calculați cât de mult din paragraful sau pagina care a fost citită. De fiecare dată când citiți, faceți această tehnică și încercați să vă reduceți minut cu minut

Cele cinci sfaturi de mai sus vor fi mai puternice dacă citiți și vă antrenați în mod regulat. Să trecem în obiceiul de a citi orice în fiecare zi, fie articole, romane, știri, și altele. Deci, abilitatea de a citi cadranul va fi în mod constant ascuțită și mult mai bună decât înainte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *