nu există în alte țări, aceasta este cea mai importantă unică și rară din Indonezia

Selectarea majors colegiu să ia un rol major în determinarea viitorului omului va fi. Având în vedere că prelegerea este primul pas pentru a realiza cariera și idealurile, atunci tipul a trebuit să aleagă un major care să se potrivească intereselor și talentelor lor.

Cei mai mulți studenți potențiali este de a alege un departament care este deja faimos și o mulțime de entuziaști care sunt disponibile în majoritatea universităților. Cu toate acestea, știați că omul dacă din numeroasele departamente din Indonezia, se dovedește că există un departament de rare? De fapt, nu se poate întâlni băieți în alte țări, deoarece există doar în Indonezia.

Deși rare și absolvenți este încă destul de mic, nu înseamnă că nu bine. Exact, perspectiva muncii tale va fi larg deschisă și promițătoare. Mai mult, omul va fi instruit pentru a satisface nevoile țării. Curios ce Departamentul de rare în Indonezia? Să aruncăm o privire.

Dacă omul a avut un mare interes în culturile de Java, apoi Departamentul de literatură de Java potrivit pentru tine. Literatura Java, parte a culturii Indoneziei, a devenit una dintre cele mai importante care există doar în Indonezia. Nu numai limba, băieții pot studia Lingvistica, Literatura și cultura Java cu mai spațioase.

Acest Program poate părea vechi, dar prin studierea științei și culturii Java prin Codexul manuscriselor, înțelegeți dedesubturile culturii javaneze și promovați un spirit pentru ao păstra. Buddy va vedea, de asemenea, o mulțime de manuscrise ale Java antice cu o varietate de subiecte, variind de la sănătate, filozofie și politică.

Acest departament poate pregăti un om pentru a fi creierul, penembang, cântăreții, muzicienii sau artiștii. Mai mult decât atât, omul se poate pregăti pentru a deveni cercetătorii culturii javaneze. Omul se poate întâlni cu Departamentul de literatură Javaneză de la Universitatea din Indonezia, Universitatea gadjah Mada și Universitas Negeri Semarang.

O mulțime de tipi pot fi noi să audă sau să știe de acest departament. Prezența sa ca o continuare a obiectelor inaugurale de patrimoniu batik de către UNESCO în 2009. Apoi, în 2011, Departamentul a fost prezent oficial pentru a absolvi următoarea generație a națiunii cu cunoștințele și abilitățile despre batik. Pentru cei cărora le place batik, departamentul este foarte potrivit pentru tine!

În departamentul de tehnologie batik, omul poate înțelege intrarile si iesirile, variind de la istorie, filozofie, până la producția de batik în sine. Sperăm că absolvenții acestui departament sunt capabili să dezvolte tehnologia și să înființeze o afacere independentă în domeniul batik. Băieții care sunt interesați se pot înregistra la acest departament la Universitatea din Pekalongan.

Cine dintre băieții care iubesc să privească o marionetă? Ei bine, se pare că în Indonezia există deja majoring în arta de marionetă. Prezența sa ca o formă de conservare a culturii Javanese tradiționale indigene, care nu este altul decât o marionetă.

Mai exact, arta marionetei va discuta despre arta conexă de a pune în scenă o marionetă tradițională. Elevii de aici trebuie să lucreze în scenă marionetă, să prezinte mai bine creierul și să facă povestea în funcție de vremuri. Deci, acest departament se simte potrivit pentru omul căruia îi place să spună o poveste!

Absolvenții nu sunt întotdeauna creierul, dar pot lucra și ca observator și cercetător al culturii autorului scenariului. Uimitor, acum sudha multe universități au un departament de arte de păpuși, cum ar fi Institutul de Artă din Indonezia, Universitas Negeri Jakarta, Universitas Sebelas Maret, Universitas Pendidikan Indonezia, Universitas Negeri Surabaya, Semarang Universitatea de Stat, și alte. Cu toate acestea, departamentul a fost acreditat acolo la Institut Seni Indonesia Denpasar și Surakarta.

Încă legat de cultura Indoneziei, există și Departamentul muzicienilor de artă. Interesant este că omul poate, de asemenea, să ia educație, precum și să participe la conservarea culturii. Gamelan este gamelan muzică și artă a sunetului care bertangga nada slendro și pelog renumite de pe Insula Java și Bali. Deci, studenții din acest departament vor studia arta muzicii tradiționale din jurul arhipelagului.

Astfel, elevii au avut ocazia să stăpânească instrumentele muzicale tradiționale, cum ar fi gamelan, harpă, tambur, flaut și așa mai departe. În plus, să învețe tehnici vocale și aranjamente de muzică tradițională, inclusiv menyinden. La fel ca arta de păpuși, multe universități care oferă acest departament.

Omul poate să se înscrie la Institutul de Artă din Indonezia în Denpasar și Surakarta departamentul de artă karawitannya a fost acreditat A. cu toate Acestea, există încă alte universități, și anume IKIP PGRI Madiun, Universitas Negeri Jakarta, Universitas Negeri Semarang, Universitas Negeri Yogyakarta, Universitas Negeri Surabaya, Universitas Negeri Medan, Universitas Indraprasta PGRI, Satya Wacana Universitatea Creștină, și Universitas Pendidikan Ganesha.

Nu vă faceți griji, Departamentul de rare în Indonezia nu este doar despre cultura desigur, există, de asemenea, departamentul care este similar Psihologie. Acest departament este numit sufism psihoterapie, este firesc ca numele său să fie încă familiar cu urechea, deoarece omul îl poate găsi doar în Indonezia. Aici, băieții vor învăța teoria îmbinării dintre terapia psihologică cu abordarea misticismului sau sufismului.

Sufismul în sine, inclusiv partea științei învățării islamice cum să curățească sufletul, să purifice moralitatea și fericirea. Deci, nu învățați doar sănătatea mintală, atât în ceea ce privește medicina, psihologia, cât și religia. Complet, nu-i așa?

Unele dintre Institutul Islamic de stat (IAIN) are deja acest departament, în care IAIN Tulungagung, Sumatera Utara, Imam Bonjol, Raden Intan, Walisongo, Sulthan Thaha Syaifuddin Jambi. Între timp, Universitas Islam Negeri (UIN) are și acest departament, ca în UIN Sunan Gunung Djati Bandung, Raden Fatah Palembang, Sultan Syarif Kasim și Universitatea Islamică de stat Syarif Hidayatullah.

Cum tovarăși, deja interesat în alegerea unuia dintre majors de mai sus pentru a studia pentru colegiu?

Tovarășe, pentru a asculta și a afla mai multe informații, să ascultăm podcast-urile GoodVoice în Spotify, astfel încât băieții să cunoască Indonezia!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *