Prim Export în Singapore, Aceasta este Povestea primelor exporturi de orez Indonezian

Ca și cum abstinența va fi condițiile pandemiei Covid-19, Indonezia părea să continue să stimuleze economia din țară. GNFI anterior nu oferă niciodată informații despre creșterea exporturilor de Indonezia în mijlocul unei pandemii.

Unul dintre sectoarele astfel încât campionul este sectorul agricol. Din sectorul agricol, există o veste bună că Indonezia urma să stimuleze exportul de orez în Indonezia. Împreună cu recolta este abundentă, care este de așteptat să răspundă nevoilor până în mai 2020.

La sfârșitul lunii martie, condițiile pandemiei nu împiedică Indonezia să exporte orez premium maiden în Singapore.

Unul dintre orezul premium care este popular în Singapore, este Pandan Wangi Cianjur. Indonezia a reușit în cele din urmă să exporte până la 20 de tone de orez în Singapore, care este trimis prin portul Tanjung Priok.

Exportul De Orez În Programul Gratieks

De remarcat, exportul de orez premium prime aceasta este o încercare de a facilita mișcarea de trei ori Export (Gratieks). Această mișcare a fost lansată de ministrul Agriculturii Syahrul Yasin Limpo, prin Decretul Președintelui Joko Widodo, care vizează exporturile de orez la 1 milion de tone.

Aceste obiective vor fi puse în aplicare pe parcursul anilor 2020-2024. Cu obiectivul începe de la 100 de mii de tone în anul 2020 și a crescut treptat la fiecare 50 de mii de tone până când obiectivul este atins în anul 2024 mai târziu.

Vizați exportul de orez, care a crescut-o, desigur, împreună cu o producție țintă de cereale măcinate uscate (DUP). Cu împărțirea:

2020 țintă 59,10 milioane tone
2021 țintă 62,50 milioane tone
2022 țintă de 65 de milioane de tone
2023 țintă 71,50 milioane tone
2024 țintă de 74 de milioane de tone
Gratieks în sine este un program al Ministerului Agriculturii de a conduce roțile economiei naționale pe termen lung. Mai ales pentru a accelera ritmul exportului de mărfuri agricole către ferma ecosistemului modern.

Prin utilizarea tehnologiei, inovației, digitalizării, Cercetării, Ministerul Agriculturii va crește exportul de diverse mărfuri agricole într-un mod neobișnuit. Deci, care poate uni forțele pentru dezvoltarea agriculturii din amonte în aval.

Până în martie 2020, sectorul agricol într-un campion sector care reprezintă creșterea exporturilor este semnificativă. An la an (yoy) valoarea totală a exporturilor agricole a ajuns la 0.30 miliarde de dolari SUA. Sau a crescut 28,04 la sută.

Numai valoarea este mai mult contribuit de mărfuri. În acest scop, începând cu 2020, guvernul va încerca să exporte orez în Indonezia. A se vedea orezul din Indonezia are deja propria piață în diferite țări în funcție de tipul de orez.

Povestea exporturilor de orez în Indonezia

Succesul exportului Indoneziei de orez a fost început de succesul acestei țări face auto-suficiență în orez. 1985, Indonezia a primit un premiu de la Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO) pentru succesul său.

Auto-suficiență în orez este, desigur, reduce dependența de orez importate la acel moment. Președintele Suharto, care menginisiasinya. El a făcut – o după ce Indonezia a cunoscut o perioadă de sărăcie și deficit de alimente, care apare atunci când anii 1960 și a continuat în anii 1970.

După ce a fost inaugurat președinte în 1968, Suharto a fost adesea vizitat fermierii din Java de Vest și Java Centrală. Acest lucru a făcut să știe în mod direct ceea ce este nevoie de fermieri.

Acesta a fost, de asemenea, precursorul la înființarea Bulog (Badan urusan Logistik) ca un orez stabilitate Consiliul Național.

Nou în 1985, Indonezia a început să exporte orez. Primele exporturi în Vietnam cu suma de 100 mii tone de orez. Deși numai capabil să supraviețuiască până în anul 1986.

Țările Țintă Exportul De Orez În Indonezia

Nevoie de o călătorie și de afaceri lung, într-adevăr, că Indonezia nu a revenit se bazează pe importul de orez. Având în vedere că Indonezia devine unul dintre producătorii de orez din țară, al treilea ca mărime din lume, după China și India.

Până în 2020, întrebarea este să o exportați din nou.

Înainte de Singapore, de fapt Bulog are și exporturi de orez în Arabia Saudită. Tocmai în februarie 2020, exporturile totale ajungând la 100 de tone de orez.

„Permisiunea poate 5 containere. Aproximativ 20 de tone în 5 containere. Și a trimis în mărime de ambalaj-cascadă 250 de grame”, a spus Budi Waseso sau Buwas, Director al Perum Bulog, citat de Katadata.

Viitorul Buwas va viza, de asemenea, exporturile de orez în mărime de 5-10 kilograme, chiar mai mult în Arabia Saudită. Având în vedere înălțimea cererii de orez va fi utilizat pentru consumul lucrătorilor migranți indonezieni (TKI) acolo.

Ministrul Agriculturii Syahrul vreodată țintă va exporta orez în China. Nu se știe încă cât de mult exportul de orez care va fi trimis acolo.

A fost planul de export va fi realizat în martie 2020. Pregătirea a fost deja făcut din anul 2019 și să se pregătească pentru procesul de teren este selectat și semințele.

Tipul de orez care va fi în exportul de tipuri de orez-orez special care tinde să aibă caracteristici diferite. În plus față de orezul premium, orezul organic și orezul roșu își aleg, de asemenea, propria piață în străinătate. Ca și în Malaezia, Brunei Darusalam, Australia, Germania, Italia, Belgia, în Statele Unite.

Cum ar fi Malaezia și Brunei Darussalam cunoscut cu orez Adan Kyaran de Nord Borneo. Motivul se datorează faptului că are o textură moale, cu variante de culoare alb, roșu și negru roșiatic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *