Salatiga Slide Singkawang ca orașul cel mai Tolerant în Indonezia

În ultimul timp, cuvântul toleranță este din ce în ce mai familiar în urechile societății indoneziene, mai ales atunci când evenimentele care pătează toleranța ies în evidență. Cu toate acestea, pe scurt, omul GNFI a înțeles sensul său? În dicționarul Indonezian mare (KBBI) este cunoscut sensul toleranței este tolerant.

Explicat în continuare, natura tolerant este o trăsătură sau atitudine tolera (aprecia, lasa, permite) stabilirea (opiniile, punctele de vedere, credințele, obiceiurile, comportamente, și așa mai departe), care sunt diferite de sau contrar la stabilirea în sine.

În timp ce de cercetare cele mai recente de Maykel Verkuyten și Kumar Yogeeswaran citat de la universitatea Airlangga.aer conditioning.id, dă sensul că toleranța nu este un lucru simplu, ci mai degrabă un lucru complex. Cele trei componente descrise Maykel și Kumar legate de ultimele rezultate ale cercetării care toleranța este o obiecție, de acceptare și de respingere.

Obiecția la care se face referire este atitudinea unei persoane în sensul toleranței. În ceea ce privește acceptarea (acceptarea) legată de reacția unei persoane, ia în considerare existența unui anumit grup. Ultima de respingere, este strâns legată de comportamentul cuiva care se dovedește a indica respingerea.

Un astfel de om GNFI știu, Indonezia este o țară plină de diversitate. Indonezia este acasa, la o diversitate de etnie, rasă, limbă, religie, obiceiuri de opinii politice. Pentru a menține unitatea, toleranța absolută trebuie să fie insuflat fiecare cetățean al Indoneziei.

Recent, Institutul setara a emis un lapotan ca oraș tolerant (IKT) în Indonezia. Studii legate de indicele acestui oraș tolerant implementat pe tot parcursul anului 2020 la entitatea municipală 94 din Indonezia. Metodologia de cercetare utilizată este metoda de triangulare prin compararea datelor obținute din punctajul 8 indicatori cu date secundare și autoevaluare fiecare guvern oraș.

Opt indicatori care sunt evaluați RPJMD, Politica de toleranță a guvernului orașului, evenimentul de intoleranță, dinamica comunității, o declarație către public, acțiunea guvernului, demografia sau eterogenitatea religiei și incluziunea socială religioasă. Rezultatele unui calcul al triangulației au fost apoi re-testate cu interviurile aprofundate cu cifre cheie din fiecare oraș.

Pe baza acestor rapoarte, orașul Salatiga a fost încoronat cu succes ca fiind cel mai tolerant. Realizările sale schimbă imediat poziția Singkawang în anul precedent deține statutul de a fi cel mai tolerant din Indonezia.

Salatiga obține un scor de 6,717 selisish subțire cu orașul Singkawang care a înregistrat un scor de 6,450. Apoi rang trei obținut orașul Manado cu un scor de toleranță de 6.200.

În clasamentul celor patru Tomohon city cu scoruri de realizare toleranță de 6,183. În plus, clasamentul celor cinci Kupang City, cu un scor de toleranță de 6,037.

Apoi Orașul Surabaya este pe locul al saselea, cu un scor de toleranță de 6,033, urmat de Orașul Ambon (5,733), Kediri (5,583), Sukabumi (5,546), și Bekasi, cu un scor de 5,530. Interesant este că 5 din cele 10 orașe cele mai tolerante în apele subterane se află în regiunea Indoneziei de Est.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *