Se preconizează că utilizarea ecosistemului IoT în Indonezia va crește

Agenția pentru Cyber și parolă Negara (BSSN) prezice că până în 2021 acest ecosistem de utilizatori Al Internet of Things (IoT) va fi mai mult decât utilizatorii de telefoane mobile. S-a spus că directorul Protecției economiei digitale BSSN, Anton Setiyawan, a declarat că dezvoltarea IoT va fi sărită.

În general, IoT este un concept pe un obiect care are capacitatea de a transfera date prin rețeaua de internet de la un dispozitiv la altul. Și, penetrarea IoT în Indonezia a început să înflorească în anul 2018, cu prezența unor dispozitive, cum ar fi ceasurile inteligente, de exemplu.

Dezvoltarea dispozitivelor IoT și apoi în creștere în Indonezia, așa cum se spune Anton în octombrie anul trecut că apelurile deja despre există 31 de miliarde de dispozitive IoT conectate. Din aceste date, numărul estimat de ecosistem IoT în 2021 va fi mai mare decât cantitatea de telefoane inteligente remarcabile din Indonezia. Pe scurt, dezvoltarea sa va fi foarte masivă.

Consultați datele de la Banca Mondială și Google, creșterea utilizării internetului în Indonezia în perioada 2015-2020 să fie cea mai rapidă se-ASEAN. De 92 de milioane de utilizatori în 2015 la 215 milioane de utilizatori în 2020.

Ceea ce este prezis de BSSN poate fi adevărat, având în vedere că companiile globale au început să implementeze IoT bazat pe ecosistem. Viziunea companiei, ecosistemul IoT poate ajuta la schimbarea modurilor de lucru și de a face afaceri, precum și la îmbunătățirea eficienței operaționale.

Un sondaj realizat de GSMA Intelligence, după cum a raportat Forest Interactive, a menționat că aproape 2.900 de companii–inclusiv companii din Indonezia–au implementat IoT în timpul pandemiei și au un plan pe termen lung despre dezvoltare.

În afară de aceasta, ei văd că ecosistemul IoT poate fi o transformare a companiei pentru a îmbunătăți metodele operaționale. Se estimează că în 2025 vor exista 25 de miliarde de dispozitive conectate prin ecosistemul IoT.

Implementarea IoT de către companii și producția globală, împreună cu premiul realizat de Clarivate Analytics. Ei au ales compania furnizor de soluții 100 pentru a încuraja și dezvolta tehnologia bazată pe inovație.

Metodologia utilizată pentru colectarea celor 100 de companii incluse în listă, care nu contează doar numărul de brevete produse, ci și alți factori, cum ar fi influența brevetului, nivelul de succes în înregistrarea brevetelor, precum și investițiile făcute pentru a încuraja apariția brevetului-un brevet este.

Una dintre ele este Xiaomi, o companie de tehnologie cu o varietate de dispozitive inteligente și IoT în lista 100 a instituției ca inovator global. Acest premiu este de fapt obținut de Xiaomi în ultimii trei ani, și anume 2018, 2019 și 2020.

În premiat, Xiaomi împreună cu alte companii bazate pe telecomunicații, cum ar fi SK Telecom (Coreea de Sud), Qualcomm (Statele Unite) și NTT (Japonia). În afară de aceasta, Xiaomi a devenit, de asemenea, parte din cele patru companii din China din listă, împreună cu Huawei, Tencent și China Academy of Telecommunications Technology.

Doar ca să știi, în cel de-al treilea trimestru (T3) din 2020, numărul de dispozitive inteligente care se conectează cu ecosistemul de AIoT de la Xiaomi (exclusiv smartphone-uri și laptop-uri) a ajuns la 289 de milioane de unități, și de a face producătorii de ea ca o platformă de dispozitive inteligente, cel mai mare consumator din lume.

Fără îndoială, această realizare este rodul angajamentului, inovației și continuă să fie consecventă pentru a explora limitele tehnologiei timp de 10 ani de când compania a fost înființată pentru a îmbunătăți calitatea vieții utilizatorilor săi prin produse tehnologice.

Xiaomi a primit, de asemenea, un rol important în Indonezia pentru dispozitivele de telecomunicații industriale prin înființarea unei fabrici în Batam, Kepri. Este cu siguranță ar trebui să fie apreciat dat va fi mai absorbant forței de muncă locale, de conținut local (TKDN) este în creștere, și, desigur, pentru a livra un produs cu un preț care este relativ competitiv.

Acest raport trage cu siguranță un fir roșu între tradiția inovației în companie ca unul dintre indicatorii succesului pe termen lung.

Compania are sediul la Beijing și Beijing it, de fapt, continuă să demonstreze angajamentul său cu privire la cercetare și dezvoltare legate de investiții (R&D). Numai în ultimul an, investițiile în cercetare și dezvoltare sunt estimate să pătrundă într-un plan de 10 miliarde de yuani (echivalent Rp22 trilioane) pentru a recruta mai mulți experți, precum și pentru a înregistra mai multe brevete.

Vorbim despre brevet, la sfârșitul anului 2019 Xiaomi înregistrat are deja mai mult de brevete 14,000 și brevete 16,000 în așteptare în întreaga lume. Între acestea, mai mult de 6.500 de brevete au fost înregistrate în diferite țări și jurisdicții.

Recunoașterea inovației Xiaomi vine și de la Boston Consulting Group, care a pus-o la rangul de 24 din 50 cele mai inovatoare companii din lume până în anul 2020, după ce precedentul a fost înregistrat în 2014 și 2016.

În anul yanga, de asemenea, Xiaomi a devenit producătorii de telefoane inteligente a 3-a cea mai mare din lume și a înregistrat o creștere de aproximativ 19% despre livrare de telefon pentru întreaga lume. În mod similar, după cum a raportat IDC, Canalys și contrapunct.

Marca este, de asemenea, a intrat în lista Fortune Future 50, sau o companie la nivel mondial, care este considerat a avea potențialul pentru un viitor promițător.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *