Sfat Sukses Amanda Susanti Dezvolta Sayurbox

Fondator si CEO Sayurbox, Amanda Susanti, sfaturi parts de succes în dezvoltarea unui site de cumpărături on-line are nevoie de o proaspătă de zi cu zi îi aparține.

„Oamenii văd succesul este diferit, în funcție de ce ne bucurăm de el. Mă uit la succes este un proces, învățând să fii mai bun, așa că crede în tine, învață din eșec și ai o mentalitate care este întotdeauna deschisă pentru a fi cheia”, a spus Amanda într-o discuție care a avut loc Tokopedia cu tema „Viitorul este egal” online, miercuri (22/4).

Sensibilitatea la o problemă, precum și inițierea timpurie a Amandei pentru a avea ideea de a stabili un Sayurbox. După terminarea colegiu, Amanda „moft” de grădinărit, și că timpul a văzut problema lanțului de distribuție în cazul în care majoritatea fermierilor pentru a accesa piața.

Pentru a depăși această problemă, Amanda face Sayurbox ca o soluție pentru a livra legume și fructe de la fermierii locali online. Cu toate acestea, se pare că Sayurbox nu este prima încercare Amanda.

„Sunt de la primul entuziasmat despre construirea de lucruri noi și de a rezolva probleme, de la școală la colegiu moft margine, este doar tot part-time. Baseball este o decolare, și să învețe din această experiență, în cele din urmă Sayurbox este prima afacere care este într-adevăr cu normă întreagă”, a spus Amanda.

După ce a făcut pe scurt alte afaceri, să învețe din experiența, concentrarea și perseverența să fie o altă cheie a succesului femeilor care tocmai au intrat în lista Forbes Indonesia 30 Sub 30 de ani.

Deveni un lider în industria de tehnologie și lanțul de aprovizionare de sex masculin dominat să fie, de asemenea, o provocare pentru Amanda. În ciuda faptului că a susținut că nu a experimentat niciodată actele neplăcute din industria în care a elaborat acest lucru, Amanda simte că femeile trebuie să muncească mai mult decât bărbații.

Acest lucru este de a schimba stigmatul social pe care femeile pot avea succes, astfel încât vor exista mult mai mulți lideri de sex feminin în industrie. În călătoria de a dezvolta Sayurbox, colaborarea este, de asemenea, considerată importantă pentru Amanda.

„Prima finanțare Sayurbox provin de la femei. Noi, ca femei, ar trebui să ne putem sprijini reciproc pentru a crea egalitate în viitor”, a spus Amanda.

„Echipa noastră majoritatea femeilor, astfel încât să putem sprijini întotdeauna colegii tăi femei,” el a adăugat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *