Trei Startup Indonezia ales să participe la programul accelerat se-Asia de Sud-India

Val, programul de accelerare pentru startup-uri în Asia de Sud-est și India, care este deținută de Sequoia India a anunțat astăzi, 15 faza de pornire (faza de start-up), care sunt aleși pe Val 03 2020.

De la lansarea sa în martie 2019, The Surge a evoluat într-o comunitate care constă din mai mult decât fondatorul 110 al startup-urilor 52 care sunt împrăștiate în șase țări.

Pe baza raportului e27.com acest program oferă capital de afaceri de 1-2 milioane de dolari SUA pentru fiecare pornire si da program un atelier de companie-building, precum și de sprijin de la o comunitate de mentori și fondatorii de companii de renume, cum ar fi Gojek, UN Campionat, și Tokopedia.

Cohorta Surge 03 2020 conține 15 startup-uri din Singapore, Indonezia, Vietnam și India, care rezolvă multe probleme din industria verticală sunt diverse, inclusiv SaaS (Software-as-a-Service), Dev tools, Consumer products (Consumer), Food & Beverage (F&B), Educație și sănătate. Fondatorii au venit din opt naționalități, inclusiv India, Indonezia, Vietnam, Singapore, Italia, Canada, Barbados, Suedia.

Pornire din Asia de sud-est, printre ei Bukukas, Hangry și CoLearn din Indonezia, Thuocsi din Vietnam și Creion, Pentester Academiei, Tigerhalldan Tinvio de la Singapore.

Startup Bukukas ajută IMM-urile să înțeleagă și să gestioneze finanțele să utilizeze mai eficient aplicația cash book digital ușor de utilizat în smartphone-uri. Hangry gestiona cloud bucătărie care servește o varietate de „restaurant virtual” pentru rezervare on-line. Între timp, CoLearn deveni o platformă edutech care împuternicește instituțiile les și tutore pentru a crea o experiență de învățare on-line pentru studenți.

Surge 03 a început pe 13 aprilie, și pentru prima dată Ultima on-line complet. Sesiune zi întreagă a avut loc o dată pe săptămână, timp de 16 săptămâni.

„Asia de sud-est este o ecosistemul de pornire este în creștere rapidă determinată de economia digitală și telefonie mobilă în primul rând,”, a spus Rajan Anandan, Managing Director al Val și Sequoia Capital India LLP, citat Technologue.id.

„Programul Surge 03 nu este diferit de înainte. Credem că este foarte important să susținem Fondatorul nu numai în momentul în care reușesc, ci și în momentele dificile. Și suntem mândri să colaborăm cu grupul de startup – uri de data aceasta cu fondatorul ambitious, care își construiesc companiile în cele mai dificile din această eră.”el a continuat.

Aproape 25% din totalul înregistrărilor de astăzi provin din Asia de Sud-Est. Din această cifră, 16% sunt din Singapore și Indonezia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *