Vânzările Mitsubishi Pajero Sport în lume, cele mai multe din Indonezia

Vorbim despre industria de automobile din Indonezia, dar Indonezia a devenit una dintre cota de piață cea mai grasă din Asia de Sud-Est, împreună cu Thailanda în lupta pentru poziția de top. De fapt, în 2019 și apoi, citând datele Asociației de producție de mașini din Indonezia (Gaikindo), vânzările de vehicule din Indonezia au devenit cele mai mari din regiune.

În plus față de Honda PCX fabricate în Indonezia, care se dovedește a fi o variantă PCX cea mai mare cerere din lume, în segmentul de vehicul cu două roți, aka masina, există Numele Mitsubishi Pajero Sport vânzări în Indonezia sa dovedit a fi cea mai mare din lume.

Popularitatea Mitsubishi Pajero Sport în Indonezia nu poate fi negat din nou, combinația de design macho, statură înaltă, interior de lux, poate încărca tot mai mulți oameni și bunuri, și susținută de caracteristici de ultimă oră, inaugurând în mașină, astfel încât alegerea multor oameni din Indonezia secundar superior.

În afară de asta, caracterul vehiculului este, de asemenea, foarte potrivit în Indonezia, deoarece Indonezia are un contur natural care este foarte distractiv de a face navigarea pe SUV-ul categoriei auto.

Pe baza datelor de la directori de Mitsubishi Motors Corporation (MMC), printr-un comunicat de presă al companiei, joi (26/2/2021), vânzare variantă de Pajero Sport, în perioada 2015-ianuarie 2021 realiza 89.000 de unități din totalul de vânzări la nivel mondial de la fel de mult ca 348.000 de unități, sau aproximativ 25% din cota totală de piață la nivel mondial.

Realizarea Indoneziei a fost urmată de alte câteva țări, și anume Thailanda (80.000 de unități), Filipine (aproximativ 66.000 de unități), Australia (34.000 de unități) și Rusia (26.000 de unități). În cazul în care punctul de vedere al datelor în perioada, este de remarcat faptul că vânzarea este obținută dintr-o variantă a Pajero Sport în a treia generație prima dată prezent în 2015.

Mai mult de un deceniu, Pajero Sport din Indonezia
Pentru mai mult de 12 ani de prezență–din anul 2009, Pajero Sport hapsân vânzările cu amănuntul sunt destul de mari, care este la fel de mult ca 164.773 unitate până în ianuarie 2021.

Acest vehicul obține, de asemenea, premii 40 de la diverse părți, de la mass-media națională până la o instituție de încredere. Realizarea că oricum în cele din urmă MMC încredere această mașină să fie asamblate în țară prin fabrica Mitsubishi Motors Krama Yudha Indonezia (MMKI) din 2017 până în prezent.

„Cu acceptarea și vânzările de binele nostru sper model Pajero Sport poate continua să contribuie la societate și a creșterii economice în Indonezia, precum și să fie partenerul Dumneavoastră în realizarea de realizare și visele și aventură a vieții mai mult în viață”, a declarat Președintele Director al Mitsubishi Motors Krama Yudha Vânzări Indonezia (MMKSI), Naoya Nakamura.

În timp ce pe baza datelor de la Gaikindo în 2020, anul pandemiei că Pajero Sport este încă postat vânzări de en-gros (distribuție din fabrică la dealer) la fel de mult ca 9.344 unitate. Deși versiunea actualizare cosmetice (facelift) nu a patinat la momentul respectiv, dar MMKSI lucra în jurul valorii de acest lucru prin lansarea ediție specială a Rockford Fosgate Limited Edition, care continuă până la începutul 2021 acest.

În general, masina berbanderol rp 500 milioane la 700 milioane au Specificațiile mașinii disponibile în două opțiuni, și anume motoare diesel și benzină, precum și prezente în 14 Tip.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *